MCKL lost elk probleem razendsnel voor je op!

Joeri, zaakvoerder MCKL
Dehaene Joeri / Zaakvoerder

“Van mijn hobby mijn beroep maken was de beste keuze!”

De interesse om expert te worden is gegroeid door in contact te komen met verschillende mensen die last hadden met hun computer. Er waren problemen met back-up van data en het verwijderen van virussen. Na jaren me in computerherstelling te verdiepen werd ik een echte hobbyist, het raakte me als mensen hun data (of foto’s) niet konden terughalen zonder grote kost.

Ik wilde virussen en hackers steeds een stapje voor zijn en volgde op regelmatige basis opleidingen voor het voorkomen van computerproblemen. Ook door zelfstudie groeide mijn wijsheid hierin en maakte ik ervan mijn beroep.

"Beter voorkomen dan genezen."

De kost om een kapotte harde-schijf te herstellen is heel hoog en kan voorkomen worden door middel van een goede back-up op regelmatige basis.

Geef hackers geen kans om in uw persoonlijke of bedrijfsgegevens rond te snuisteren door de installatie van een degelijke firewall. Zo houdt u tegen dat bestanden uit uw netwerk gehaald worden, of virussen in uw netwerk terechtkomen.

"MCKL spoort aankomende virussen op en speelt zo kort op de bal."

Samen met uw inspraak analyseer ik uw behoeftes en geef tips en advies uit jarenlange ervaring. Aarzel zeker niet contact om op te nemen met vragen over de veiligheid van uw pc of netwerk.

Waarom de Mobiele Computer Kliniek?

Kwaliteit

Garantie

Voordeelprijzen

Service